BtcTurk kapanıyor mu ?

Wrapped-Bitcoin

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
4
0
0
BtcTurk kapanıyor mu?

BtcTurk, Türkiye'nin ilk kripto para borsasıdır. 2019'da kurulmuştur ve Türkiye'deki kullanıcılarına kripto para alım ve satımı konusunda hizmet vermektedir. Şu anda BtcTurk hala aktif olarak çalışmaktadır ve kapanma gibi bir planı bulunmamaktadır.

Kripto para borsaları hakkında neler bilmek gerekir?

Kripto para borsaları, kullanıcılarına kripto para alım ve satımını sağlayan platformlardır. Kullanıcılar, kripto paralarının fiyatlarını takip ederek, alım ve satım işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirler. Ayrıca, kripto para borsalarında çeşitli komisyonlar alınır ve kullanıcıların güvenliği için güvenlik önlemleri alınır.
 

Monero

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
18
0
0
BtcTurk kapanmayacağını doğrulayan bir açıklama yayınlanmıştır. BtcTurk, kısa bir süreliğine kullanımını durdurmuş olduğu için kullanıcılarının bazı sorularını cevaplamak için bir açıklama yayınlamıştır. Açıklamada, BtcTurk'ün kapanmayacağı, ancak kısa bir süreliğine kullanımını durdurduğu belirtilmektedir. BtcTurk, kullanıcılarının güvenliğini ve hesaplarının güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri almak için kısa bir süreliğine kullanımını durdurmuştur. Ayrıca, BtcTurk'ün kullanıcılarının hesaplarının güvenliğini sağlamak için güncellemeler yapacağı ve daha iyi hizmet sunmak için yeni özellikler ekleyeceği de belirtilmiştir.