DOGE, TON, ADA, SOL ve Bu 4 Coin İçin Al-Sat Seviyeleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VeChain

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
43
0
0
”bitcoin”


Yatırımcılar, Federal Reserve’in faiz oranlarını sabit tutmasını beklerken, Bitcoin ve bazı altcoinler toparlanmaya çalışıyor. Bitcoin’in ivmesini sürdürme çabasında olan yatırımcılar, belirli altcoinlerin de toparlanmalarını uzatabilir mi yoksa ayılar fiyatı aşağı çekecek mi, sorusunun cevabını arıyor. Kripto analisti Rakesh Upadhyay, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE), Toncoin (TON) ve Solana (SOL) gibi Kripto Para birimlerinin performansını grafikler üzerinden analiz ediyor.

Bitcoin, 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrini sürdürüyor ve alıcılar fiyatı 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine çekmeye çalışıyor. Ayılar, fiyatın 28.143 dolardaki direnç seviyesini geçmesini zorlaştırabilir. Fiyatın bu seviyeyi aşması durumunda ise bir sonraki hedefler 30.000 dolar ve 31.000 dolara doğru olabilir.

Ethereum, 20 günlük hareketli ortalama yakınında konsolidasyon sürecini sürdürüyor. Boğalar, fiyatı 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde tutarak yükseliş momentumunu sürdürmek istiyor. Ancak, ayılar fiyatı aşağı çekerek düşüş trendini devam ettirmek isteyebilir. Fiyatın 20 günlük hareketli ortalamanın altına düşmesi durumunda 1.600 dolarlık güçlü desteğe doğru bir düşüş gerçekleşebilir.

Binance Coin, 20 günlük hareketli ortalama üzerinde işlem görüyor ve boğalar fiyatı 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine çekmek için çaba sarfediyor. Ayılar, 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde direnç göstererek fiyatın aşağı dönmesini sağlamaya çalışabilir. Fiyatın bu bölgeden aşağı yönlü hareket etmesi durumunda Binance Coin’in bir süre daha 200 dolar ile 235 dolar arasında kalma ihtimali bulunuyor.

Ripple, 20 günlük hareketli ortalama yakınında dirençle karşılaşıyor. Boğalar, fiyatı 20 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkarak yükselişi sürdürmeye çalışıyor. Ancak, ayılar fiyatı aşağı yönlü çekerek düşüş trendini devam ettirmek isteyebilir. Fiyatın mevcut seviyeden aşağı dönmesi durumunda 0,45 dolara kadar bir düşüş gerçekleşebilir.

Cardano, 20 günlük hareketli ortalama ile 0,24 dolarlık destek arasında sıkışmış durumda. Boğaların fiyatı yukarı yönlü kırması durumunda 0,28 dolara doğru bir yükseliş gerçekleşebilir. Ancak, fiyatın 0,24 doların altına düşmesi durumunda ayıların üstünlüğünü göstermesi muhtemel.

Dogecoin, 20 günlük hareketli ortalama ile 0,06 dolarlık destek arasında sıkışmış durumda. Boğaların fiyatı yukarı çekmesi durumunda 0,07 dolara kadar bir yükseliş gerçekleşebilir. Ancak, fiyatın mevcut seviyeden aşağı yönlü düşmesi durumunda 0,055 dolara kadar bir düşüş gerçekleşebilir.

Toncoin, 2,59 dolarlık dirençle karşı karşıya. Fiyatın bu direnci aşması durumunda 3 dolara kadar bir yükseliş gerçekleşebilir. Ancak, fiyatın 2,25 doların altına düşmesi durumunda TON’un 2,07 dolara kadar bir düşüş gerçekleştirebilir.

Solana, 20 günlük hareketli ortalamanın yakınında işlem görüyor. Boğaların fiyatı yukarı yönlü çekmesi durumunda 22,30 dolara doğru bir yükseliş gerçekleşebilir. Ancak, fiyatın 20 günlük hareketli ortalamanın altına düşmesi durumunda ayıların üstünlüğünü göstermesi muhtemel.

”btc-haberleri”

#DOGE #TON #ADA #SOL #Coin #İçin #AlSat #Seviyeleri

BURADAKİ TÜM BİLGİLER KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...