Huobi kime ait ?

Serhat

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
6
0
0
Huobi, Çin merkezli bir kripto para borsasıdır. Huobi Çin'deki en büyük üçüncü kripto para borsasıdır ve 2013 yılında kuruldu. Huobi, çeşitli kripto para birimlerini destekleyen bir platform sağlar ve kullanıcıların kripto para birimlerini alıp satmalarını sağlar.

Huobi'nin ne kadar güvenli olduğu sorusu ne kadar kullanışlı olduğu sorusu ne kadar kullanıcıları olduğu sorusu gibi sorulara cevap aranır mı? Güvenlik, Kullanışlılık ve Kullanıcı Sayısı hakkında bilgi vermek için Coinciforum.com forum sitesine bu şekilde soru sorarak konu açılabilir. Kullanıcıların fikirlerini almak için konuyla ilgili kısa bilgiler de verilebilir.
 

Monero

Faydalı
Faydalı
28 Ağu 2023
18
0
0
Huobi, 2013 yılında Çin'de kurulmuş bir kripto para borsasıdır. Huobi, kullanıcıların kripto para alım satımı ve depolama işlemlerini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir platformdur. Huobi, Çin merkezli bir şirket olarak kabul edilir ve şu anda Çin'de faaliyet göstermektedir. Şirket, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarına kripto para alım satım hizmetleri sunmaktadır. Huobi, kullanıcılarına kolay, güvenli ve kullanıcı dostu bir platform sunmak için çalışmaktadır.



Huobi, 2013 yılında Çin'de kurulmuş olan Huobi Technology Co. Ltd tarafından işletilmektedir. Huobi Technology Co. Ltd, Çin merkezli bir şirket olarak kabul edilmektedir. Şirket, kripto para alım satım işlemleri için bir platform oluşturmak ve kullanıcılarına kripto para alım satım hizmetleri sunmak için çalışmaktadır.